Adatvédelem

Adatvédelem

A www.myweddingfolder.net internetes oldalai bármilyen adat megadása nélkül látogathatóak, azonban a Facebookon vagy a honlapon történő regisztrációhoz szükségszerűen hozzátartozik az adatszolgáltatás. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően a honalp üzemeltetője az adatokat a szolgáltatásainak biztosítása, fenntartása, védelme, valamint új szolgáltatásainak fejlesztése érdekében gyűjti, melyeket a szolgáltatásokból adódó meghatározott célok érdekében kezel.

A honlap üzemeltetője a regisztráció során tudomására jutott adatokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem teszi – az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül – más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés, illetve a hatósági eljárás eseteit. Üzemeltető az Ön által a szolgáltatás igénybe vételével az interneten közzétett információkért mindennemű felelősségét kizárja.

Üzemeltető kizárólag abban az esetben tárolja a látogató személyes adatait (pl. név, e-mail cím, telefonszám) amennyiben Ön megadta azokat. Üzemeltető kizárólag az adatvédelmi jogszabályokban foglalt rendelkezéseknek megfelelően jogosult az önként megadott adatok felhasználására. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben adatait – elsősorban e-mail címét és telefonszámát – rendelkezésünkre bocsátotta, úgy kapcsolatba léphetünk Önnel. Amennyiben adatait véglegesen szeretné töröltetni adatbázisunkból, a KAPCSOLAT menüpontban megadott e-mail címen keresztül kérheti a nyilvántartott személyes adatainak törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatását.

Üzemeltető nem felelős azon weboldalak tartalmáért, továbbá a más domain és weboldalak tulajdonosainak titoktartási és adatkezelési gyakorlatáért, amelyekre a www.myweddingfolder.net weboldalon megosztott linkekről jut el az olvasó.